Korábbi facebook posztomban jeleztem, hogy a koronavírus által kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel 2020. március 16-tól határozatlan ideig felfüggesztettem a Speed Colorful Life Fitness Személyi edző Stúdióban zajló munkát.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3069081979789231&id=954491767914940

A bérletes Vendégeimmel a megváltozott körülményekhez alkalmazkodva folytatjuk az edzéseket. Tudjuk, hogy a koronavírus által kialakult veszélyhelyzet nagyon komoly, ezért a napi rutinon módosítva mindannyian megkülönböztetett figyelmet fordítunk az alábbiakra:

✔ Otthonmaradással csökkentjük a kontaktusok számát

✔ Egészségesen táplálkozunk

✔ Figyelünk a vitaminbevitelre

✔ A higiéniára még nagyobb hangsúlyt fektetünk

✔ Sokat mozgunk

✔ Levezetjük a stresszt

A mozgást továbbra is együtt folytatjuk és ennek segítségével a negatív stressz javát az eddig megszokott módon, de megváltozott körülmények között vezetjük le. A mozgás folytatása segít, hogy az átlagosnál könnyebben viseljük, jobban kezeljük a kialakult helyzetet és a vele járó bizonytalanságot. Az edzéseket meglepő egyszerűséggel, könnyedén sikerült a megváltozott körülménykehez igazítani, ezért a korábban megkezdett közös munkát a személyes jelenlét hiányában is tökéletes kontroll mellett tudjuk folytatni. Ahogy a vendégek mondani szokták, így is mindent látok és mindent észreveszek az esetleges mozgáshibák javításához. Nincs másra szükségünk, mint az eddig is használt telefonunkra és internetre!

Fel kell hívnom a figyelmeteket, hogy a testi és lelki egészségünk megőrzésében nagy szerepet játszik a testedzés, a MINDENNAPI SPORTMOZGÁS!

A mindennapi mozgás hatással van az

– immunrendszerre,

– vastagbélre,

– emésztőrendszerre,

– ízületekre,

– csontokra,

– testsúlyra,

– szívre,

– érrendszerre,

– tüdőre,

– vérnyomásra,

– vérzsír értékekre,

– diabéteszre,

– nemi szervekre,

– prosztatára,

– emlőre,

– bőrre,

– agyra,

– és a lelkiállapotunkra egyaránt!

Egyetértünk benne, hogy ebben a helyzetben a legfontosabb az egészségünk megőrzése?

Az önkéntes és a kötelező karantén idején különösen fontos, hogy napi szinten behozzuk a mozgást az életünkbe!

Maradjatok velem a különböző csatornákon (facebook, instagram, youtube, weboldal), hogy láthassátok az erre a speciális helyzetre szánt videókat, cikkeket és fortélyokat, melyek fittséget, örömöt és egy magasabb szintű egészségtudatot csempészhetnek a mozgás mellett a karanténos mindennapjaitokba!