Lukács Edina Éva

Sportszakember

Lukács Edina Éva

Sportszakember

Speed Colorful Life Fitness

 

 

EMS fitness

 

Magyarország első NANO FITNESZ stúdiójaként komplex szolgáltatást nyújtunk a hagyományos személyi edzést kereső vendégek mellett, az EMS módszereket már ismerő és a módszerrel most ismerkedő Vendégeink számára is.

 

 

Kávészünetnyi idő alatt, extra hatékony, prémium kategóriás, teljesen személyre szabott edzést kapsz.

 

Az edzés során egy speciális technikai ruhát használva 11 izompárban 30.000 izom összehúzódást érhetünk el. Az egész test izomzatát dolgoztatjuk és annyi izom összehúzódást érünk el, melyet más igazán intenzív mozgásformák 60-90 perc edzés alatt közelítenek meg. A céljaid mellett a pillanatnyi fizikai és lelki állapotodat is figyelembe véve, folyamatos kontroll mellett vezetjük az edzéseket.

 

Mindezt fokozatosan felépítve, személyre szabottan, elzárva a kíváncsi szemektől valósítjuk meg.

 

 

Tökéletes edzésmódszer kezdőknek, haladóknak, fogyni- és izmosodni vágyóknak, nőknek, férfiaknak, kevés idővel rendelkezőknek és gyors eredményre vágyóknak egyaránt!

 

 

 

 

EMS izomstimulációs módszer az elektromos impulzusok által kiváltott izomösszehúzódásokat jelenti. Az EMS technológia, azaz elektromos izomstimulációs módszer évtizedek óta fontos szerepet tölt be a gyógyászat mellett most már a fitnesz iparban is.

 

Az izmokat kis erősségű váltóáram ingerli összehúzódásra, ízületi elmozdulás nélkül közvetlenül az izmot dolgoztatja. Az ízületek és inak nem kapnak terhelést, ezáltal elkerülhetjük a fokozott terhelésből fakadó sérüléseket.

 

Az edzést követően fokozódik az anyagcsere, ami 2 nap után is átlag feletti értékeket mutat. Ebből kifolyólag a súlycsökkentő hatása is számottevő.

 

 

 

 

Személyi edzés

 

45 perc edzés során fokozatosan felépített gerinckímélő gyakorlatokkal jutunk el a magas intenzitású terhelésig. Személyre szabottan, a testi-lelki állapotod és kitűzött céljaid együttes figyelembevételével, kíváncsi tekintetektől rejtve zajlik az edzés.

 

 

 

 

Páros edzés

 

Az általatok választott időpontokban tartjuk a páros edzéseket! Vannak akik házastársukkal, partnerükkel vagy gyermekükkel érkeznek, míg mások ide jönnek feltöltődni, formálódni a barátaikkal!  Beszélgetni csupán edzés előtt és után van lehetőség, de megtapasztalhatjátok, hogy milyen együtt izzadni, küzdeni, nagyokat nevetni, egymást támogatni, majd edzés végén vízicsillag pozícióba  rogyva, némi rápihenés után egymás vállát elégedetten megveregetni!

 

Designed by: CSATÓ