Lukács Edina Éva

Sportszakember

Lukács Edina Éva

Sportszakember

Lukács Edina Éva, sportszakember vagyok.

 

22 éve foglalkozom sporttal, életmóddal.

 

A Testnevelési Egyetemen diplomáztam, mint Rekreációszervező Sportmenedzser.

 

Mindig szabadidősportokkal foglalkoztam. Két edzői képesítést szereztem és számtalan tanfolyamon bővítettem az ismereteimet.

Ovis tornától a Senior tornáig minden korosztálynak tartottam foglalkozásokat. Aerobik, személyi edzés, gerinc tréning, rekreáció, férfiaknak és nőknek egyaránt, csoportos és egyéni foglalkozások keretein belül.

 

Aki eljön hozzám, különleges szemléletben sportolhat! Kihívást jelent számomra, hogy megtaláljam mindenki gyenge- és erős pontját fizikálisan és hozzáállás tekintetében egyaránt, melyeknek az edzésterhelés kialakításánál van jelentős szerepe. A vendégeim igényei, terhelhetőségük és fizikumuk mellett a szokásrendszerük, beállítottságuk, motiválhatóságuk ugyanolyan fontos, mint az aznapi  állapotuk.

 

Az edzés teljesen egyéni, bár mindenkivel azonos séma mentén haladunk, melyeket ciklikusan váltogatunk annak érdekében, hogy az összes vendég számára megvalósuljon a sokoldalú terhelés.

 

Az edzéseimen nyitottság, elfogadás és szeretet uralkodik és komoly barátságok köttetnek.

 

A hosszú évek alatt, több mint nyolcezer óra csoportos foglalkozást tartottam, ahol alkalmanként  3-26 fő közötti létszámmal foglalkoztam rendszeresen.

Több ezer ember javított az edzettségén, egészségi állapotán, hangulatán és ezáltal az életszínvonalán is a közreműködésemmel 4-97 éves kor között.

 

Sok tinédzser korú gyermek orientálódását, tehetségkutatását segítettem, melyhez egykor egy szociális háló terveit is előkészítettem.

 

Több száz rehabilitációt segítettem különböző sérülésekből való felgyógyulást gyorsító speciális tornagyakorlatokkal és gyógytorna betanítással.

 

Mondd, Neked miben segíthetek?

 

 

 

Designed by: CSATÓ