Rólam


Lukács Edina Éva, Test- és Életmód mentor vagyok.

Mit jelent ez?

Amikor valaki elképzeli, hogy mozgással összekötött életmódváltást szeretne behívni az életébe, akkor én megfogom a kezét és végig vezetem ezen a folyamaton!

1997 óta foglalkozom sporttal és életmóddal.

Aerobik edzőként kezdtem a sportszakmai pályafutásomat, majd rekreációs edzői képesítést szereztem. Mindezt elmélyítve és magasabb szintre emelve, a Testnevelési Egyetem 5 éves Rekreációszervező Sportmenedzseri szakán államvizsgáztam. Így kerültem közelebb a hétköznapi sportszokásokra vágyó emberek igényeihez.

A valódi tudatosság útjára, mint karma yoga konzulens léptem. Ezen a ponton kapcsolódott számomra teljesen össze és simult egymásba a test és a lélek.

Itt láttam meg, hogy kikapcsolhatók az irreális elvárások, a megfelelési kényszer, az ugyanazon mintákban való végeláthatatlan pörgések „reklám blokkjai”.

Itt rendeződtek egységbe a valós igények, a testi-lelki adottságok egyensúlyba állításával. A múlt és jelen kapcsolati mintáinak elsimításával. Az energiablokkok felszámolását követően az áramlás beindításával. Mint ahogy korábban, most is folyamatosan tanulok.Az elmúlt 26 évben éves szinten átlagosan

  • 8 kisebb és

  • 1 nagyobbképzésen vettem részt.


Számtalan

  • sportot-,

  • életmódot-,

  • tudatosságot- és

  • menedzsmentet

érintő tanfolyammal és képzéssel színesítem a mindennapjainkat, hogy a rohanó világunkban is a leghasznosabb szokások és tulajdonságok kialakításával tudjam segíteni és gazdagítani a családom élete mellett a számomra bizalmat szavazók életét is


 

Előrejutásod az életben a gondolataiddal kezdődik és azokkal is végződik.

Napoleon Hill

 

Van olyan -most még- titkos vágyad, amit szívesen megvalósítanál?

Mikor állsz bele?