Rólam

 

Lukács Edina Éva, Test- és Életmód mentor vagyok.

Mit jelent ez?

Amikor elképzeled, hogy mozgással összekötött életmódváltást szeretnél, akkor  megfogom a kezed és végigvezetlek ezen a folyamaton!

1997 óta foglalkozom sporttal és életmóddal.

Aerobik edzőként kezdtem a sportszakmai pályafutásomat, majd rekreációs edzői képesítést szereztem. Mindezt elmélyítve és magasabb szintre emelve, a Testnevelési Egyetem 5 éves Rekreációszervező Sportmenedzseri szakán államvizsgáztam. Így kerültem közelebb a hétköznapi sportszokásokra vágyó emberek igényeihez.

 

A valódi tudatosság útjára, mint karma yoga konzulens léptem. Ezen a ponton kapcsolódott számomra teljesen össze és simult egymásba a test és a lélek.

Itt láttam meg, hogy kikapcsolhatók az irreális elvárások, a megfelelési kényszer, az ugyanazon mintákban való végeláthatatlan pörgések „reklám blokkjai”.

Itt rendeződtek egységbe a valós igények, a testi-lelki adottságok egyensúlyba állításával. A múlt és jelen kapcsolati mintáinak elsimításával. Valamint az energiablokkok felszámolását követően az áramlás beindításával. 

 

Mint ahogy korábban, most is folyamatosan tanulok.

Az elmúlt 27 évben éves szinten átlagosan

  • 8 kisebb és
  • 1 nagyobb

képzésen vettem részt.

 

Számtalan

  • sportot-,

  • életmódot-,

  • tudatosságot- és

  • menedzsmentet

érintő tanfolyammal és képzéssel színesítem a mindennapjainkat, hogy a rohanó világunkban is a leghasznosabb szokások és tulajdonságok kialakításával tudjam segíteni és gazdagítani a családom élete mellett a számomra bizalmat szavazók életét is.

Napoleon Hill

Van olyan -most még- titkos vágyad, amit szívesen megvalósítanál?

 

Mikor állsz bele?