HÍREK – Heti Tipp

HOME MADEHOME MADE 

Mindenkit buzdítok a házi készítésű élelmiszerek fogyasztására!

Tudom, hogy egy átlag család táplálkozási szokásait milyen nehéz átalakítani, hiszen számomra is megpróbáltatás  minden változtatás kivitelezése. Megváltoznak a beszerzési helyek, a vásárlási szokások. “El kell adni” minden újdonságot, változást a család többi tagjának…és ez a legnehezebb.

Ugyanolyan nehéz egy válogatós ovissal, egy finnyás kiskamasszal, mint egy szokásaiba feledkezett és azokkal elégedett férfival.

A változás és megújulás leginkább az anyák igénye. Többnyire mi vagyunk azok, akiknek a gondos figyelme övezi az egészséget, fenntarthatóságot és a hasznos szokások kialakítását a szeretteink körében.
Ahogy változik az ízlésünk és a körülményeink, úgy változnak a szokásaink is.

A képen látható reggeli a tudatosságtól vezérelt női álmaim netovábbja, melyekhez új eszközök, új ötletek, új tapasztalatok, új receptek sokasága vezetett el úgy, hogy a család válogatósa magától kéri ezeket a finomságokat a sok számomra kritikán aluli bolti élelmiszerek helyett - mert ez finomabb!

Mindegyikről később írok ötletadó posztot. Most csak gondolatébresztés végett futok végig rajtuk, mert ritka rohanós nőszemély révén a képen látható finomságokkal már hétvégén kimaxoltam az egész heti reggelinket:

  • Sárgaborsókrém - kenyér kence
  • Lencsekrém - kenyér kence
  • Vöröslencséből készült zsömle
  • Zabpehelyből készült kenyér
  • Mákos vöröslencsetej habosítva + kávé
  • Narancslé frissen facsarva

Amíg visszatérünk ehhez a témához, nyugodtan tedd fel a kérdéseidet!Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

CAPTCHA